2010-04-24 | 15:53:16

To forget one's purpose is the commonest form of stupidity.

Jag har inte orkat skriva. Jag har inte orkat leva. Har bara jobbat, och jobbat. Väldigt roligt. (Och så glömde jag lite att jag har en blogg, men det behöver ingen bry sig om.)

Jag har nuförtiden ett eget barn på jobbet, och det är spännande. Min mamma var faktiskt assistent till honom för ett antal år sedan då hon jobbade där. Han är söt och sådär, fast han är stor. Alltså fysiskt. Han är 2m lång, och väger typ 100+kg. Jag med mina 162cm har en väldigt stor chans mot honom om han bestämmer sig för att gå någonstans. 

Jag har blivit proffs på teckenspråk också. Det är coolt. Jag kan teckna typ: "Bra NAMN, nu ska vi gå och koka kaffe" och hel del andra saker. Mycket nyttigt.

För att avsluta detta onödiga inlägg kan jag infoga en bild av Zorro, som är vår lilla vovve. Bara för att det här inlägget totally har handlat om hundar.
2010-04-12 | 19:49:12

Flower Power

Jag vill kunna ta hand om blommor. De dör ju alltid direkt här hemma hos mig. Har lyckats ta död på en massa kaktusar, liksom.
Lite blommor hos mommo. (Vill ha en ny kamera nu! Den här suger. >>)
2010-04-11 | 19:48:31

Life's candy and the sun's a ball of butter.

Idag har jag varit på 90-årskalas hos min mormorsmor, och det var riktigt roligt. Maten var god, vinet var gott och det var rätt roligt öht. Tycker jag såg skaplig bra ut också med nya skor och en ny bolero. Klänningen var dock gammal, men det var inte hela världen.Det roligaste med festen var att jag lärde känna min mammas småkusins fru! Hon heter Dian och kommer från Kina. Hon är 6 år äldre än jag, och vi kom faktiskt bra överens. Hon bjöd mig över till deras hus för att äta kinesisk mat och typ se på film och shoppa och sånt! Tror nog jag skall ringa henne någon helg. :)


Dian och jag. :) hon var riktigt trevlig!

På fredag var jag hos min kompis Maya och det var trevligt. De har nyligen flyttat till mitten av ingenting, men deras nya hus var ENORMT. Sådär American Dream-hus haha. Vi var på nattbio och kollade Clash of the Titan. Den var riktigt rolig! Vi kollade den i 3D och det var ju föga imponerande.

Bara så att intresseklubben har något att anteckna kan jag ju berätta att jag varit 8 gånger på bio detta år, och förra året var jag 15 gånger på bio. Och jag samlar alla mina biobiljetter, så jag har en fin hög.
2010-04-08 | 19:57:00

Oh how I adore ye.

Lalala. Jag färgade mitt hår idag! Fick lönen igår, spenderade idag ungefär hälften, hah. 150€ (1500kr) gick till att ladda mitt busskort. Som tur får jag tillbaka 80% av det när jag skall deklarera skattegrejer. 

Igår hade vi fortbildning efter jobbet. En utomstående talterapeut kom för att tala om Spontan Kommunikation, och det var faktiskt jätteintressant. Hon berättade om en ny teknik som kallas PRT (Pivotal Response Training) och hon visade en video om sina framsteg med en gravt autistisk flicka, och det var häpnadsväckande hur mycket hon hade kunnat hjälpa flickan med, i anknytning till den spontana kommunikationen då. 

Eftersom fortbildningen tog slut vid 20 gick jag övernatten till min moster som jobbar som lärare på samma skola som jag. Det var riktigt roligt att för en gångs skull få umgås med henne. 

Before. Och ser alldeles sprängd ut, men det behöver man inte bry sig om..


Och en usel webcam bild, men dagsljuset hade hunnit försvinna så kunde inte ta en bra bild med kameran...
Är inte sådär mörkt på riktigt, the lack of light gör att det ser så mörkt ut typ.


Imorgon skall jag till Maya som jag inte sett på år och dar (typ sedan februari när vi sågs på abikryssningen) och jag skall sova över hos henne. På söndag fyller min mormorsmor 90år och det skall bli stor fest! Party! Haha.
2010-04-03 | 20:22:26

two birds on a wire, one tries to fly away

Jag har väldigt, väldigt tråkigt. Jag har sett alla mina Bones-dvd (4 seasons) nyligen, Grey's orkar jag inte med, och på datorn har jag inte heller något nytt. Mitt Sims3 är cp, och jag är ensam hemma. Har inga intressanta böcker, och inget att göra. Men har inga resor på busskortet (eller har liksom tillräckligt för nästa veckas arbetsresor) så kan inte åka in till stan för att träffa vänner heller. 

Borde göra det ena och det andra men orkar inteee. Istället drömmer jag om att resa till något varmt lan med några kompisar. Att bara få ligga på stranden utan stress, få lite festa om man känner för det, äta och dricka gott och få shoppa loss.

Så hittade jag två par skor jag vill ha:

2010-04-02 | 23:02:12

Whoever said money can't buy happiness simply didn't know where to go shopping.

Fick idag ett trevligt papper hem. Där stod det att jag får min första lön den 7.4. Jag blir inte precis rik, eftersom det är lönen för 1,5 vecka, men 500€ på kontot är nog inte alltför hemskt. 

Annars så har jag och Byronsöt planerat supercoola karaktärer och det är jag också lite glad över.


Vi spelade ju Sailor Moon-maffia idag i H-off, och efter det har jag lyssnar på Sailor Moon-theme songs hela kvällen. Nostalgi.


2010-04-02 | 18:26:06

the color of our planet from far, far away

Idag har jag urtråkigt. Jag lyckades sova till 12, och efter det har jag sett på typ 6 avsnitt av the Big Bang Theory, och så det senaste avsnittet av Vampire Diaries. Jag dör fortfarande lite för att Damon är så hawt. 

Otroligt nog saknar jag att vara runt ungarna på jobbet, att få sjunga barnsånger dagarna i ända och leka, lära sig mer teckenspråk och helt enkelt ha något att göra.

Jag saknar vovvarna också.Pepi och Zorro <3
2010-04-01 | 22:04:01

Ny header

Mina skills i Gimp är to die for. 

Jag är nog så överdrivet jättestolt över mig själv. *nicka*


...Right.

Oh, ser du inte det får du trycka på f5.
2010-04-01 | 14:56:38

Luck in it's purest form mixed with pain

Idag är jag hemma från jobbet. Jag har en otrolig värk i såväl rygg, mage och huvud. Dessutom mår jag illa. Med tanke på den trevliga epidemin med spysjuka valde jag att stanna hemma. Men idag har jag sett det senaste avsnittet av Bones! Lycka!
Booth and Brennan = <3333

Igår talade jag mycket med memme på skype. Eller ja vi skrev, jag vågade inte skypa. :look Och vi skall skriva en Bones fanfic tillsammans! Hon har skrivit en början som är apbra och jag vet inte alls hur jag skall forsätta på det. Du skriver för bra, Memme! (om du nu råkar läsa detta)

Och så har jag sett på Vampire Diaries hela dagen. Har ju stigit upp klockan 6 idag, pga illamåendet. Så nu är jag up to date i det också! Har nu sett upp till ep14, och är så överkär i Damon att det inte är klokt. I always fall for the bad boys.

Och idag har jag fått öva på engelskan också! Söta ByronBlue och jag rollspelade på engelska och det gick rätt bra, även om det var svårt att skriva om min lilla Asg på ett annat språk. Men det var en verkligen bra övning. 

Nu har jag tråkigt. Är ju ensam hemma då Markku (styvpappa) jobbar hela dagarna, och mamma, Oliver och Ida är med hundarna i Lappland och Matilda är på turnering i Sverige. Så jag har inget att göra. Har ju inte ens några serier att ladda ner längre. Suck.


20, förvirrad, förälskad.

Jag är en tjej som bor lite utanför London och försöker hitta mig själv, mitt drömyrke och leva livet. Bor tillsammans med min fotbollsgalna, te-älskande pojkvän och tar dagen som den kommer.
bloglovinTIPSY: rund om fötterna.

GUTTED: Irriterad, störd. I'm so gutted.

AUDACIOUS: Djärv, Dristig, Fräck.