2010-02-28 | 01:13:35

Glee

Alltså OMG I'm in love. Jag såg första avsnittet av Glee, och det var ju bara för härligt. Musikal + humor + snygg kille. Funkar alltid. Nu fick jag bara en otroligt stor lust att dansa, sjunga och skutta runt. Och klockan är 1, så det går inte så bra ihop. Men alltså, jag MÅSTE fa mer avsnitt av Glee. Måste. Fast det var så löjligt, men det var löjligt bra. I'm a sucker for musicals. :D


We're all losers. Embrace your inner Loser!
2010-02-27 | 17:56:20

Giron + Glee

Tjo! Jag är i Kiruna (Giron) nu. Det är kallt och trist och sådär. Finns väl inte så mycket att göra. Pappa var söt och köpte ett mobilt bredband till mig så att jag iaf har någon underhållning. Jag har lyssnat äckligt mycke tpå en låt från Glee, som tydligen är en jättestor grej i USA. Det är en ny ungdomsserie som är väldigt musikal-ish. 




Det är alltså denna jag blivit väldigt fast i. Jag sitter och downloadar det första avsnittet nu, och halvt hoppas attd et ska vara jättedåligt så att jag inte blir fast, haha.
2010-02-24 | 13:08:38

Städa, städa, varje fredag.. Nej alltså onsdag.

Jag städar! Eller ja, städar och städar, obviously skriver jag ju ett inlägg här just nu. Jag skall idag åka till mormorsmor över natt, och sen imorgon skall jag försöka ta mig till flygfältet. Klockan 6:43 startar bussen som åker dit. Gissa bara om jag kommer att kunna vakna då? :P

Ja, så jag flyger ju då till Kiruna. Skall hälsa på pappa, och det kan bli rätt kul. Men det kan gå väldigt tokigt också. Jag går nu enligt "Hope for the best, but prepare for the worst". 

Annars så har jag inte gjort så mycket. Lördag-söndag var jag hos en killkompis. Vi drack en flaska vittvin och såg på Inglourious Basterds. Det jag såg av den var riktigt bra! Tarantino är ju bara awesome. Jag vill se Kill Bill 3!

På tal om film så går det alltför många filmer på bio jag vill se just nu. Shutter Island, the Princess and the Frog, Valentines Day, Percy Jackson & the Olympians och Nine. Och så Alice in Wonderland! Men jag har ju inte precis råd att springa på bio så många gånger. Har ju varit redan två gånger på bio denna månad. Kanske pappa kan ge mig lite pengar. :P
Jag ger Inglourious Basterds 4 kanelbullar av 5. :look
2010-02-19 | 19:50:10

Penkkis + Abikryssning!

Geez jag har bakis. Inte klokt alls. Men gårdagen var så otroligt rolig! Penkkis var ju kanske inte så hejsan, men kryssningen! <3 Efter det mindre bra spexet var det dags för att hoppa upp på flaken! Vi hade tre stycken. 


En av de tre flaken. Och Lärkan i bakgrunden!


Miki, Chris, jag och Tildis - aka room 5118!


Tilda och jag! n_n

När vi väl var ombord på flaken var det dags för själva abi-paraden i Helsingfors centrum! 

Hela paraden bestod av ca 100 flak med 40 elever/flak. Det var rätt mycket skrik!

Så styrde vi stegen mot båten! Viking Lines m/s Mariella var vår båt, och där var det sååå roligt. Det hände rätt mycket. Först åt vi middag. Där drack vi vittvin blandat med sprite som är jättegott!

Jag och Tilda på hytten före middagen.


Och så efter det snyggade vi till oss i hytten, därefter blev det några shots och så karaoke! Jag och Tilda sjöng "Vill ha dig" och det var episkt. Jag har det på video men den är så pinsam att jag inte lägger ut den. XD Efter det blev det lite dans på borden på Fun Club, efter det blev det klädombyte till klänning, så hängde vi en stund på hytten och diskuterade krigspolitik och U-ländernas ställning. Och så hängde vi också en stund i Ericas hytt!


Tilda, jag och Erica i Fun Club!

Efter detta tappade jag bort dem men råkade stöta på Linus istället! Vi jobbade på samma sommarjobb i somras och blev rätt goda vänner. Så jag hängde med honom och hans kompis Ekka (Erik?) och vi dansade och talade och sådär. Fast jag ramlade ner för ett par trappor och söndrade mina favoritskor (R.I.P!). Det var lite läskigt. Men jag bröt inget så det är ju positivt!


Linus und ich!

Så lade vi oss runt 3, sov till halv 10, åt frukost och så sov vi hela dagen. Vattnet tog slut på hela båten (!!) och vi blev fast i isen så vi försenade oss en dryg timme. Om man ser bort från det (och att favvoskorna dog) så hade jag jätteskojigt! :D ABIABIABI!
2010-02-17 | 23:24:23

Happyhappy!

Mwihi, imorgon blir det en rolig dag! Först börjar vi med penkkis (bänksuddardagen eller något i den stilen) som går ut på att alla vi abin (abiturienter/sista års-studerande på gymnasiet) har på oss en overall (vit som vi själv pimpat) och så har vi först ett spex där vi skojar på lärarnas bekostnad med olika små sketcher. Efter det slänger vi godis på eleverna, hoppar på lastbilsflak, åker runt hela Helsingfors och kastar godis och skriker och skrattar. Efter det blir det ABI-KRYSSNING (aka 24h party). Båten åker runt på havet i ca 24h, och så festar man hela tiden! Och alla som är ombord är abin från olika skolor, normala typer får inte komma ombord. :D Vi sover inte, äter bara en snabb buffet, och så suuuper man. 

Jag hoppas det blir roligt, jag har inte varit till en bar sedan november so it's time. Plus att det skall bli kul att få festa med alla kuliga typerna! <3

Såhär kommer jag ungefär se ut:



Lockigt hår! Men kommer inte att ha glasögon utan kör med linser. Och så är jag ännu osäker på klänningen. Det byts kanske mot en party-tshirt och jeans, med klackskor förståss.

Jag berättar på fredag hur det var!
2010-02-15 | 10:27:16

Glad vändag!

Happy Valentine's day! En dag för sent, men iaf. n_n Jag hade igår en rätt busy dag. Försov mig på morgonen med en dryg timme, sedan gällde det att springa iväg till kyrkan för att dra söndagsskola (bibelskola) med Annika och Jenny-Maria. Barnen var såå söta, de bara pratade och pratade. :D

Sedan träffade jag Lari. Han bjöd på kako och vi gick omkring och talade om allt och inget. Det var rätt mysigt. Vi skall ses nån dag här i veckan igen.

Efter kaffet drog jag vidare till gymmet där jag träffade Frida. Vi drog först ett armmuskelpass (det gick bättre igår än tidigare, progress ftw!) och sedan satt vi och tjattrade i en halv timma innan det avr dags för ett jobbigt - men roligt - Just Dance! Nästa månad börjar Zumba på gymmet, yay! Det skall bli kul att få testa på.


Lite smårolig Valentine's Card.

2010-02-13 | 14:32:03

Lördag

En lite bättre bild på teh new hair:


Jag har kollat på film igår och idag. Igår såg jag the Holiday som är pure awesomeness. Jag köpte igår en box som har the Holiday och Love Actually, och de är båda härliga. Fast the Holiday beatar nog alla romantiska komedier. Jude Law är kärlek :D

Och just nu kollar jag på Becoming Jane. James McAvoy är också kärlek. Jag har lite svårt att se Anne Hathaway som Jane Austen, men över huvudtaget är det här en riktigt okej film. Kläderna är fina, brittiska accenten är härlig, vyerna är vackra och kärleken mellan Austen och Lefroy är awesome. Inte den bästa filmen jag sett, men den duger. :)
2010-02-12 | 20:49:59

Nytt hår!

Igår var jag då till frissan! Och det blev nog kort, men inte alls den där färgen jag tänkt mig Det blev rödbrunt och mörkt istället... :look Men jag gillart det iaf! :D
Ska fixa en bättre bild imorn eller nånting, hos mommo var det inte precis den bästa belysningen (därmed blixtface och överexponering.....).
Jag hade textkompetens idag, och det sket sig totalt! Men jag orkar inte bry mig utan skall nu se på the Holiday istället. Myspysfilm med Jude Law! <3
2010-02-11 | 09:12:32

Paniiiiik

Jag skall dra om två timmar. Det ser ut som en svinstia hemma och jag borde allvarligt slå mig själv för att jag alltid skall göra allt i sista minut. Jag skall till frissan, sen till mommo. Mommo fyller 90 i år, och hon är min mormorsmor så det är junågot värt att notera! Fast hos henne blir det inget internet, så det här blir första kvällen på lääänge som jag inte sitter och tjatrar på IRC. Skrämmande.

Jag vet inte vad jag skall göra med håret! Angst! Hjälp! Eeek! Blir väl som på bilden några inlägg bakåt. Fast ljusare. Jo, ljusare. Tänkte Jessica Stroups modell men Jessica Biels (?) färg:



Och så har jag textkompetens imorron. HJÄLP! Angst! Eeek! Hemkst! Jag vill inte! Jag kommer faila totalt. >>


Ha det bra!
2010-02-10 | 20:43:59

Rollspel

Hejsan! 
Min frukost var god! Jag åt müsli med yoghurt och äppelkanelté med honung. Mums! Så har jag läst lite inför skrivningarna också. Men inte så mycket. :P
Jag sitter i sängen och gör inget. Eller nog gör jag något - nämligen rollspelar jag med Nessie och Spinny! Igår spelade vi ett gräl  mellan min Ashlee och Nessies Aalia. Det var så roligt! De finaste förolämpningarna var väl när Aalia kallade Ash för en "Frukostflingepadda!" och när Ash kontrade med att kalla Aalia för en "idiotisk spåtantskamel". Mycket skoj! Och nu har vi då fortsatt, men nu är Spinnys Antwan med i ekvationen som Aalis följeslagare. Jag tycker synd om min lilla Ashlee. :P

Annars har jag inte gjort särskilt mycket idag! Kollade en film, och det blev Uptown Girls med Brittany Murphy och Dakota Fanning. Har ju sett den tidigare, och den var fortfarande lika dålig som tidigare. Lite mysig är den ju, och söt. Temat är ju fint iofs. Växtverkar och trauman i barndom och personlighersstörningar och copingmetoder <3
2010-02-10 | 11:46:27

Frissa

Jag har frissa imorgon (ringde just dit för att jag inte kom ihåg vilken tid.. :P). Men jag vet inte riktigt hur jag skall färga det eller hur jag skall få det klippt. Lite kortare, och lite mörkare hade jag tänkt. Kanske något i den här stilen: 

Jessica Stroup är fin. n_n
Men jag vet inte riktigt. Jag hade en riktigt kort och mörk bob i somras och det såg jag inte såå bra ut i.. Tänkte mig dendär frisyren i en ljusare brun. Fast jag vet inte om det skulle bli snyggt. Suck, det är alltid lika svårt!
2010-02-10 | 02:18:34

Blä!

Jag har trixat lite med koderna här och lekt i Gimp. Nu är jag otroligt trött och fattar fortfarande nada av koderna! Fint jobbat, va? Nå, nu skall jag sova i några timmar och sedan kanske börja läsa till studentexamen. På fredag har jag textkompetens i modersmål, vilket betyder 6 timmar i gy-salen under väldigt strikta omständigheter, handkramper och dålig mat. Och så borde man plugga inför det också. Jaha.

Seriöst går textkompetensen ut på att man får ett visst material (brukar vara en 3-5 olika slags texter (artikel, dikt, novell osv) som behandlar samma ämne), och 5 uppgifter varav man skall svara på 3. En text skall vara 1-2 sidor lång, och skall vara skriven i en vetenskaplig anda, alltså låta väldigt proffsig. Missförstår man uppgiften får man absolut inga poäng. Jääätteskoj.

Och så nästa måndag har jag listening comprehension i Engelska. Det är iaf en kort grej, som tur.
Enough pladdrat om skolan, för nu skall jag sova.

Materialet till moddaskrivningarna.
2010-02-09 | 23:07:51

Tråk.

Hej! Idag har jag haft ytterst tråkigt. Jag har suttit vid datorn, kollat Bones s05 ep 13 och 14 (nu paus ändå till April, jag döööör!) och så bestämde jag mig för att gå till Klaukkala centrum i en snöstorm! Det var ju faktiskt en bra idé, då det är 6km fram och tillbaka. Allt bara för att jag ville se the Holiday, och så hyrda jag inte ens den. Jag hyrde faktiskt ingenting, utan köpte tre filmer. Dessa:

Alltså tre mer eller mindre väldigt dåliga filmer. Min logik äger! :D
När jag gick fotade jag också lite med min crappy kamera. o_O


2010-02-08 | 21:56:06

Ny blogg. o_O

Hej alla (som inte ändå läser detta). Jag är Pocks/Pocksie/Camilla. 19-år, och skall testa en stund på det här med bloggandet. Vi får väl se hur länge jag orkar. Knappast särskilt länge, haha~
När alla på SH har en blogg måste jag väl också. :look Förstås.
Nu avslutar jag detta och försöker leta fram en skaplig design. Tack och hej.
2010-02-08 | 21:50:18

Välkommen till min nya blogg!



20, förvirrad, förälskad.

Jag är en tjej som bor lite utanför London och försöker hitta mig själv, mitt drömyrke och leva livet. Bor tillsammans med min fotbollsgalna, te-älskande pojkvän och tar dagen som den kommer.
bloglovin



TIPSY: rund om fötterna.

GUTTED: Irriterad, störd. I'm so gutted.

AUDACIOUS: Djärv, Dristig, Fräck.