2010-10-28 | 18:04:06

Ny blögg.

Byter bloggportal och så. Nya hittar man HÄR!!!!
2010-10-28 | 00:23:35

"I told the Witch Doctor I was in love with You"

Jag har inte hållit på med mycket på senaste dagarna. Bara slöat, webcammat med Harry, skypat med mamma och lekt med ungarna. Imorgon åker Helen till London så jag blir ensam med barnen för typ ett dygn. Spännande att se hur det går! På fredag har Helen ett Blue Bella party med naughty underkläder och sovrumsleksaker. Jag ska vara med där. Det ska också bli spännande!

Nu borde jag sova. Men jag sover inte. Istället lyssnar jag på denna sång:


Cartoons - Witch Doctor

Fy vad den blir fast i huvudet. Ooh Eeh Ooh Ah Aah Ting Tang Walla Walla Bing Bang...
2010-10-23 | 12:04:15

"Nothing is an accident"

...Okej, blir inget party för mig. Ligger i sängen mer eller mindre utan röst, halsen bränner, näsan täppt och huvudet hotar att explodera. Lachlan skriver för full hals, för han är också sjuk, Helen har bakis och Tristan är allmänt hyper. Awesome dag ska det här bli.

Nu skall jag sätta på Disney Cinemagic och dö.
2010-10-22 | 20:41:56

"As your Lady in Waiting, I'm Waiting"

Så var det något annat jag absolut ville skriva här, men jag kommer inte på vad det är. Så jag infogar en loverly egobild av mig istället. Just to make up for it. (Väldigt fin timing på bilden annars. Ser ut som om jag försöker pussa någon, alternativt är förvånad. Alternativt HeruuX?!)Jag sitter barnvakt. Tristan kollar på Robin Hood och jag datanördar. Väntar att Anneli skall höra av sig så jag vet om jag får sova (eller "sova") länge i natt.
2010-10-22 | 18:37:54

"Nothing else I can say-ay-ay-ay-ay."

Jag somnade klockan 19 igår. Vaknade 00:21 och var vaken i tre timmar innan jag somnade igen. Vaknade 3:48 till en härlig mardröm som handlade om en seriemördare som gillade att koka människor levande. Så vågade jag inte sova utan att ha lampan tänd och så kände jag mig som en 5-åring.

Idag har varit en okej dag. Jag har städat och sådär. Helen har gråtit hela dagen, Tristan grät efter skolan. Detta på grund av att Allan åkte till Falklandsöarna i natt, för att stanna där i fyra månader. Vilket betyder längre jobbdagar för mig. 8-20 varje gång Helen jobbar. Nästa vecka är det lååånga dagar, eftersom det är Half Term för pojkarna, vilket innebär att de varken har skola eller nursery. Yay.

Har inte hört något från M, men det stör inte. Hans flatmate James bjöd mig till deras House Party. Eh. Random. Speciellt som de bara bjudit typ 20 personer. Yeah right att jag åker till Sheffield mitt i veckan för att gå på en idiots house party även om hans flatmates var awesome. Undrar lite vad de (eller han) skulle säga om jag faktiskt dök upp där. Hahah.


Party, jo hej.

Iofs ska jag partaja med Anneli och Maria (och Craig, Sam, Scott och andra) imorn.
2010-10-19 | 18:14:09

“A guy can just as easily dump you if you fuck him on the first date as he can if you wait until the tenth.”

Hum. Jag blev frågad på en date av L. En riktigt date. As in "Do you wanna go out for dinner when I come back?". Eh. Jag vet inte. Han är trevlig och allt, men liksom han är i armen och borta i Nothern Ireland typ hela tiden. Han är trevlig och rolig och lite geeky. Men jag vet inte. Vad svarar man på sånt? I och för sig vore det lite roligt att ha gått på en riktigt "first date". I och för sig är det evigheter tills han kommer tillbaka till dessa trakter. Så jag skulle få tid på mig att säga "nej" också ifall jag skulle ändra åsikt. Nåja.

Min host dad åker till Falklands nu på fredag. Min host mum kommer att gråta tre dagar i sträck, säger hon. Ser fram emot helgen.

..Nej men jag ser faktiskt fram emot helgen. Skall ut och festa med Anneli och nya svenskan Maria som kom istället för Lisa som åkte hem. Hoppas det blir kul!
2010-10-17 | 20:14:47

"Oh Happy Day"

Idag har jag degat. Vaknade till ett sms från Helen runt 10, väckte pojkarna och gav dem frukost. Kollade efter dem till typ 12, och sedan tillbaka till rummet och dega. Har suttit vid datorn, katten har spytt i min säng och så har jag kollat på tv. Hej jag har ett liv. Det som är typiskt också är att jag har £40 på mobilen som jag måste/borde bli av med inom en månad och så har jag ingen att sms:a. Förrut gick ju allt åt att sms:a M, men ja, that's not the case now.

Så blev jag typ bjuden ut på date idag? Något fel på engelska killar. Anyway, jag mår inte hejsan, men jag orkar inte deppa. Är glad över att jag åkte till Sheffield, är en erfarenhet rikare och ärligt talat hade jag sjukt roligt. Alla jag träffade verkade riktigt roliga och så.

EDIT: men vad fan. Jag skickade till M ett sms på morgonen, typ att om han inte är intresserad är det okej, bara han säger det osvosvosv. Nu får jag tillbaka ett "jo hej allt bra med dig? Sorry att jag inte smsat, min telefon har inte funkat blabla. Inte så att jag inte är intresserad, mer det att jag inte är färdig för något seriöst än. XX". Dumma han gör ju mig bara mer förvirrad. Han kunde väl bara ha gått med på "inte intresserad" i stället för att försöka leka "good guy". Dumma pojkar. Jag tänker bli en nunna i stället.
2010-10-16 | 21:57:23

-

"It's getting rid of them that's the problem don't you think!!"


Fuck you, fuckface.


PS. Ursäkta för det mindre trevliga språket, jag är bara liiiiite sur.
2010-10-16 | 15:35:42

"Mister, I'll make a man out of you"

Oh for God's sake. Just man up and tell me that you aren't interested. Inte precis som om min värld faller sönder för det. Han får tid till imorgon, sedan tar jag saken i egna händer. Trodde han var schystare än så i alla fall!

Hur som helst har jag varit i kontakt med mitt internet-ex igen, Harry. Som bor i UK. Vore intressant att träffa honom, fast lite nervöst. Jag mår rätt bra nu, om man inte räknar med tölpen M, och de faktum att jag håller på och blir förkyld. Igår kväll skulle jag lägga mig men blev törstig så jag smög ner efter att glas vatten. Passligt nog kommer Helen med två väninnor in genom dörren precis då och bjuder mig till en kväll (natt) med vin och singstar. En halv flaska rosévin samt en hel del sånger senare var klockan plöstligt 4. Eh, skulle lägga mig tidigt, jo visst!
2010-10-14 | 21:22:52

“Getting an inch of snow is like winning 10 cents in the lottery.”

Jag kan tillägga att det inte blev P&P utan nudlar till middag. Så kan jag även tillägga att det inte lönar sig att slänga ett rakblad i handväskan och sedan glömma det. Påminnelsen kan vara smått smärtsam nästa gång man försöker hitta något från väskan. Nämligen saknar jag en halv nagel nu på mitt ena mittfinger.

Idag har jag sovit tills kl 13. Hade lite catching up att göra på den fronten. Imorgon jobbar jag. Yay. Så kan jag även tillägga att jag är smått skadeglad över att jag inte befinner mig i Finland just nu. Tydligen snöar det där. Här gick folk omkring med shorts och t-shirt i helgen (okej, jag såg några få i shorts och t-shirt, men i alla fall!).


Mysigt när Molly ligger på mig såhär.
2010-10-14 | 20:54:41

"Don't Stop Believin', Hold On To the Feelin'"

You make me feel like I'm living a teenage dream lalalalalala.

Det är irriterande at ha en sång i huvudet. Speciellt när den inte är överdrivet bra till att börja med. Nu är jag hungrig och skall gå och göra lite Pasta&Pesto för middag. Orkar typ aldrig göra någon ordentlig middag, så lever rätt långt på pasta&pesto.

Anyway, antar att det är dags för en Sheffield-rapport. Orkar inte skriva så mycket, men kan bara säga att jag träffade många människor och hade riktigt roligt. Träffade alla M's nuvarande och tidigare flatmates (James, Jen, Alice, Steph, Ian, Pete, Elliot, Tom, Hayley och Em). Lördagen tog vi det rätt lugnt: på dagen shoppade vi och byggde en epic koja (Den) och kollade filmer, och på kvällen gick vi till puben och tog några drinkar och käkade. Har hittat en ny favvodrink: Jeremiah Weed. Såå gott. M hade vouchers så man fick en double Jeremiah Weed för £2.5. Billigt och bra! Den kvällen var skön och rolig, var trevligt att lära känna alla bättre.

Söndagen var också bra. Chillade med M tills klockan 15 då han måste gå till jobbet. Så jag var hela dagen med James, Ian och Jen, vilket var skoj. Kollade på tele in the Den typ hela dagen. Åt middag med Ian och Tom i puben, och gick till butiken med Jen och James för att köpa predrinks. Så var det dags för Carnage. Så grymt roligt! Carnage är en Bar/Club Crawl, alltså finns det typ 4-6 olika barer som hör till eventet och så går man från ställe till ställe och festar. Vi började i Vodka Rev, skippade ett ställe, forsatte i Crystal, skippade ett ställe och slutade i Embrace, som var sjukt coolt. Pete, Tom och Elliot blev utslängda för att någon idiot bumpade in i mig och Matt hela tiden och så tänkte det bli slagsmål. Eh. Kvällen slutade runt 3 med Fish&Chips och så hem och sova.

Så åkte jag hem på måndag klockan 13. Tåget från Sheffield var försenat, så missade tåget i Retford, så väntade en extra timme där. Så roligt.


En bråkdel av alla bilderna, men alltså ja. Rolig helg! It was good fun.

PS. Mitt öra kliar.
2010-10-14 | 00:35:45

“Boys frustrate me. I hate all their indirect messages, I hate game playing. Do you like me or don't you? Just tell me so I can get over you.”

<Pocksie> varför skall pojkar vara komplicerade varelser? Jag slår vad om att de inte är födda på denna planet. De smugglas hit från pluto.

<Holeinhead> verkligen! och pluto är ju inte ens en planet längre så pojkar är bara mystiska ihopsättningar av atomer utan logik. inte ens varelser!


Jo, amen. Jag blir frustrerad på sådana småsaker som att folk inte sms:ar tillbaka tillräckligt snabbt. Vilket leder till analyseringar av varför denna vissa människan inte svarar snabbt. När man inte heller jobbar nu i veckan leder den lediga tiden till väldigt mycket analyser av detta slag. Hur som helst skall jag försöka relax. Det är jag delvis ytterst proffsig på, men delvis inte. Jag tänker för mycket. Vem saknar inte en liten knapp som det står Off på, så man bara kunde stänga av den skruttiga hjärnan? I och för sig har jag legat i sängen och degat halva dagen. Småhat på SkyTV som har varendaste jävla tv-serie jag kan tänka mig vela följa. Idag var det Keeping Up With the Kardashians kl. 17, ANTM cycle 4 kl. 18, nyaste Gossip Girl kl. 20, nyaste Ghost Whisperer kl. 21 och så gamla avsnitt Criminal Minds kl. 22. Eh. Varje dag ser mer eller mindre ut sådär. Hälsosamt. Mitt på dagen visar de också bra serier! Criminal Minds, House, the Mentalist, Gilmore Girls, Bondi Rescue och så fåniga brittiska reality-serier.

Hur som helst var Sheffield väldigt awesome. Ska spamma ner er med bilder någon dag när jag råkar orka. Förresten var detta inlägg jobbigt att skriva när man måste copypasta var och vart annat åäö.

2010-10-12 | 01:47:39

Weekends of fun

Now it's been a while since I wrote anything here. Don't worry, I'm not dead, then again my dear pink laptop is. After 3 years of great (more or less) service it has had a peaceful death. That would also be the reason for me writing in English. Jag orkar liksom inte skriva allt utan aao (ni kan tanka er att det fanns fem stycken prickar ovanfor aao). Anyway, a lot has happened as well. I got a tattoo, went to a university-party in Sheffield, met awesome people, have just been having the time of my life. Built the most epic den ever.

So yeah. The weekend before last was pretty nice! Lisa got pissed off, but me and Anneli had fun. Drama and a tiny catfight, but lots of music and dancing and good company as well.....okej jag orkar inte sitta och skriva pa engelska, sa ni (som kanske laser detta) far klara er utan vokalerna som har prickar pa. Jag skaffade en tatuering ocksa. Det tog typ 20 minuter att fa den fixad, sarskilt ont tog det inte och det kostade hela £50. Vilket ar billigt.


Hemsk bild, but it'll have to do.

Tja, det var val den helgen. Tar Sheffield med alla bilderna en annan dag! Roligt har jag i alla fall haft!
2010-10-01 | 22:28:57

Trust.

Nu är jag glad. Riktigt glad. Talade med M i ungefär 30min och det var mysigt även om jag kände mig som värsta idioten som bara "sorry, pardon?" hela tiden. Mysigt var det hur som helst. Jag ska till Sheffield nästa torsdag eller fredag. Såå glad. :D

Imorgon ut med Anneli och Lisa. Lisas födelsedag, så det ska festas! Riktigt skönt att det är bara vi tre, för då får vi tala svenska för hela slanten! Tidigare har vi ju haft med oss Veronika och Desiree som inte kan svenska. Men nu får vi tala svenska iaf! Först ska vi till tatueringsstudion runt 10 på morgonen, Lisa ska fylla ut hennes med mer färg. Jag ska fråga hur mycket det skulle kosta att göra den tatueringen jag vill ha samtidigt och kanske möjligen skaffa den också. Inte troligt, dock. Har inte så mycket pengar med mig nu. Men ska skaffa tatueringen inom någon månad. <3
2010-10-01 | 18:22:21

Nervous Breakdown

Nervös. Inväntar samtal från M, och det känns pirrigt och sådär härligt och jättehemskt samtidigt. Jag är inte vad vid att tala engelska i telefon. Iiiih.


20, förvirrad, förälskad.

Jag är en tjej som bor lite utanför London och försöker hitta mig själv, mitt drömyrke och leva livet. Bor tillsammans med min fotbollsgalna, te-älskande pojkvän och tar dagen som den kommer.
bloglovinTIPSY: rund om fötterna.

GUTTED: Irriterad, störd. I'm so gutted.

AUDACIOUS: Djärv, Dristig, Fräck.