2011-04-30 | 02:35:08

Kärlek och sånt (warning: äckligt blödigt och kärleksfullt)

Jag sitter här på soffan. Jag ser över på pojkvännen och det slår mig hur otroligt mycket jag gillar honom. När jag ser honom sprider sig ett leende över mitt ansikte, mitt hjärta slår ett extra metaforiskt slag, fjärilarna sprider sig i magen. Helt enkelt känner jag en sådan otroligt lycka när jag ser honom. Vi har varit tillsammans i 5 månader, mer eller mindre. 5 månader sedan vår första dejt blir om 3 dagar. Inte det längsta förhållande jag haft, men väldigt långt det förhållande där jag varit lycklig längst. Genuint förälskad. En så otroligt fin känsla. Jag känner mig bra, jag känner mig säker. Det är något så härligt i att få ett sms som säger "When you come home I'll take care of you" när man klagat på magont. Känna att någon bryr sig. Att få höra att man är vacker. Små saker, bara att få veta att man är älskad.

Aldrig är det bara dans på rosor. Men det känns så himla bekvämt. Like coming home. Jag blir nästan lite tårögd när jag skrivet detta, vilket inte är riktigt så som jag brukar vara. Men jag har märkt att det är okej att visa känslor. Att visa sorg. Att kunna gråta. Mycket tack vare Charlie. Jag vet inte om detta kommer att hålla. Det kan man ju aldrig veta. Men jag hoppas. För det känns så rätt.

Can't explain what it is
It takes my heart on a ride
The thought of seeing you

You teach me more everyday
You've lived your life more then me
It's no bother it's you I see

Who knows what happens now
One day things will change I know
But today here and now
I don't have any doubts at all

That it's me and you
Stuck like glue
Soul to soul
Home from home
Perfect too
Me and you

I don't why I'm afraid
It's losing you that I dread
I shudder at the thought

You are the medicine jar
You're the court and the spark
I'll love you when I'm old

Who knows what happens now
When we take our final vow
But today here and now
I don't have any doubts at all

That it's me and you
Stuck like glue
Soul to soul
Home from home
Perfect too
Me and you

Diana Vickers – Me & You
2011-04-28 | 13:06:09

Gotta Catch'em All

Trötttttt. Hade tre dagar jobb denna vecka. Utmattande. Speciellt då jag stack från jobbet en timme tidigare på tisdag pga. dum mensvärk (go to hell...) och fick migrän igår så blev inget jobb då heller. Så det blir faktiskt bara en dags ordentligt jobb. Sedan 4 dagar ledigt igen. Thank you Will and Kate (eller Catherine som alla nuförtiden envisas att kalla henne. Tydligen är Kate för middleclass.) 

Nåja, hur som helst. Igår åkte jag in till Hertford eftersom jag behövde köpa kuvert. Gick in på Starbucks också, och där jobbade typ världens snyggaste och sötaste kille. Han var rätt flörtig, så tror han var väldigt medveten om att han var väldigt snygg. Tyvärr så är man ju tagen... (Nej, Charlie är världens underbaraste.) 

Ehm. Vad annat har hänt? Typ inget. Jag har börjat använda Wii Fit dagligen (fast inte igår för jag hade mega ont), och det är roligt. Yoga ftw. 

Nu skall jag kila iväg till jobbet! See ya later, skater.
2011-04-23 | 14:25:33

Happiness and Easter

Alltså vädret har varit så himl aunderbart de senaste dagarna! Igår och idag har jag legat i solen och jobbat på brännan. Det går jättebra med Charlie också nu. Jag känner mig så otroligt mycket gladare nu. Bara lite sol och färggrann natur gör mig så mycket piggare. 

Idag var jag till banken och öppnade ett engelskt bankkonto! Äntligen. Så fick jag min första payslip hem också, det är skoj! Ingen skatt betalar jag tydligen heller, så summan jag får blir tydligen rätt okej. Inte tillräckligt att flytta till eget riktigt än, men snart så! Kommer vara underligt att gå från att se Charlie varje dag till att bara ses på helger igen. 

Pojkvännen min har börjat spela poker också. Han klarar sig rätt bra (vi talar vinster på 1-3k typ varje helg...) och han är så fin att han vill bjuda mig på presents och sånt. Jag har klagat på att jag vill gå till frissan och han erbjöd sig att stå för kostnaderna. Så Pocks a la blonde, here I come! Hoppas det också blir blondt och inte sådär mysko som det någongång blir....

Anyway, GLAD PÅSK! :DD


Kaninchen säger Happy Easter! (bild från weheartit och den är sööööt <3)
2011-04-22 | 02:16:06

Chilling

Har typ haft världens skönaste vecka. Har jobbat typ 15min per dag och solen har skinit (det har varit varmt! Typ 25 grader varje dag), så  det har varit riktigt okej. På måndag och tisdag åkte jag in vid 12:30 och jobbade i en kvart, sedan fanns det inga mer nummer att ringa (wave:n var slut..). På onsdag träffade jag först finaste och gosigaste Vilma-twin och vi tog en lång fika på Starbucks. Mysfaktor femhundra. 

Efter fikan tog jag tuben till King's Cross och halvsprang till jobbet - en ny wave skulle börja och jag skulle ju faktiskt jobba! Var typ fem minuter sen eftersom tuben krånglade och stod stilla, och kom sedan springandes in till jobbets gård och blev förvånad eftersom majoriteten av the Internationals satt utanför och talade. Jag sprang in i alla fall utan att reflektera över saken desto mer. Talade med bossen för det nordiska teamet - Malin, och hon berättade att det var problem med systemet men att det skulle ta en 20 minuter att fixa det. Nå, ut på gården gick jag och de två andra finska tjejerna, och sedan satt vi där och talade. Som tur var det närmare 3 timmar, och inte bara 20 minuter. Vid 18 fick vi åka hem.

Idag har jag inte jobbat heller! Eller jo, jag jobbar 15-18:20, men det räknas typ inte... Tog en latte med de finska tjejerna på ett urmysigt café vid Exmouth Market, och sedan lade vi oss i parken en stund. Verkligen fint, och jag har nog lärt känna tjejerna mycket bättre under de två senaste dagarna. Tyvärr tror jag inte det precis blir något Afterwork med dem, eftersom Amal är muslim och de dricker inte (har jag för mig.... ignorant jävel = jag) och Annette är typ 33? Så vi har kanske inte så mycket gemensamt. Kanske ska dra italienska killarna på drink, Guido är ju riktigt trevlig, även om något flirtig (:look).

Nu lång helg med mycket mys! Har knappt sett kosen av the Boyfriend, så gäller väl att umgås där lite. Nu sova, får bara hoppas att Boyfriend i frågan inte snarkar lika högt som förra natten. Var ju löjligt, halva huset skakade nästan...


hahah hej jag.
2011-04-16 | 14:07:05

Ice Ice Baby

Att börja sin morgon med glass är inte alldeles tokigt.

Nu är min första arbetsvecka förbi. Jag fick då alltså jobb på en firma som heter Maritz Research, och jag gör telefonintervjuer på finska (svenska och engelska också!!). Inte så hemskt som det låter, har varit positivt överraskad under min första vecka. Faktumet att jag på onsdagen fick åka hem efter 30min, och att jag nästa veckas måndag och tisdag bara behöver jobba 1h/dag och ändå får betalt för hela dagarna. Bästa jobbet ever, behöver typ inte jobba men får pengar, hahah. 

Annars så har jag inte gjort något alls i veckan. Halvdeppat igenom dagarna, för att vara ärlig. 

On a more positive note, mamma ringde mig igår och frågade om jag vill följa med till Playa de Ingles i januari!!! :D

Så jag kommer att ligga på stranden och steka ihjäl från den 7:e till 14:e januari! 


2011-04-07 | 22:59:12

-

Ja, för att kunna claima bloggen som min så får jag väl bara ta och klistra in detta.... Klicka HÄR för att följa min blogg på bloglovin....
2011-04-07 | 22:50:22

These dreams under my pillow

Idag har vädret varit underbart. Dagen har väl varit bra annars också. Vaknade vid 11, drog på mig bikini och shorts, gjorde en kopp te, tog min bok och telefon och lade mig på bakgården för att bada i värmen och lyssna på bra musik (läs: Diana Vickers och Oh Land). Faktiskt varmt. Efter två dagar har jag fått en trevlig solbränna. I april

Deras bakgård är fylld med Förgetmigej, eller Forgetmenot som det heter på engelska. Har alltid varit min favoritblomma, bara så att ni vet. Helt enkelt en väldigt vacker blomma. Ser passligt skör ut, med en vacker blå färg, liten och fin.
Bild från weheartit.
2011-04-05 | 00:16:41

I'll only let you kill me once

Låttexten i förra inlägget var btw från Diana Vickers låt Put it back together. Hennes röst är så underbar.

Diana Vickers – Put It Back Together


Så underbar låt. Jag hoppas bara att orden stämmer.
2011-04-05 | 00:13:03

I think we'll be alright, I think we'll survive

Det har varit en bra stund sedan jag skrev här sist. En rätt lång stund faktiskt. Mycket har hänt. För mycket, käns det som. Jag sade upp mig från familj #1 i januari, och flyttade till Guildford och familj #2, bara för att halvt få sparken en månad senare. Jag har hittat världens bästa pojkvän man kan ha, Charlie. Jag har inte varit lyckligare med någon på en väldigt lång tid. Jag skulle faktiskt kunna vara lycklig, om det inte var för det faktum att jag varit utan jobb i en månad och bor hos min pojkväns familj. de är underbart snälla, men stressen känns. Skaffa ett jobb, gör något, vad som helst, snabbt, snabbt, ut härifrån. Nej de har inte sagt något sådant, de har varit underbart stöttande och snälla.

Den senaste veckan har varit en mardröm. Inget har hänt. Med det menar jag att inget speciellt hemskt har hänt men också att absolut inget har hänt. Charlie jobbar om dagarna, så jag måste underhålla mig själv från 8-17. Inte så svårt, kanske någon tänker. Men utan pengar är det väldigt svårt. Jag har aldrig varit den som klarar av att vara glad över att ta en promenad i solsken. Jag behöver mer stimuli än så. Att umgås. Att dansa. Att ha något speciellt. Men jag har inget sådant här, jag har inga sociala kontakter, ingenstans att ta vägen.

Idag nådde jag botten. Jag sov till 13. Släpade mig upp från sängen bara för att sätta mig på soffan och stirra på Everwood i en timme med dimmiga ögon. När Charlie kom hem åt vi middag, och en kram senare var jag i tårar. Jag grät. Sängdags blev det sedan. "What's wrong?" Kom det i en oroad ton. Allt, kunde jag ha viskat tillbaka. Men det gjorde jag inte. Tårarna slutade rinna efter en stund. Charlie lät mig vara för mig själv, det behövdes. Jane, hans mamma, kom för att se till att jag var okej. Mer tårar efter att hon gått. När Charlie sedan igen kom för att se till mig började flodarna rinna igen. Värre denna gång. Jag visste inte vad jag skulle göra med mig själv. Jag är en person som inte gråter framför människor.

Nu känns det bättre. Jag har fattat ett beslut. Jag åker till Stockholm. Jag jobbar där i 2 månader, får ihop tillräckligt mycket pengar för att komma tillbaka, men tillräckligt mycket pengar att betala hyra i tre månader och leva på sidan om. Hoppas att jobb-sökandet ska gå bättre.
I think we'll be alright, I think we will survive
Everybody gets a little scared
Only sometimes

I think we'll be alright, I think we will survive
You've got to fall apart
And put it right back together againDet ska bli bättre.

Jag och älsklingen. :)20, förvirrad, förälskad.

Jag är en tjej som bor lite utanför London och försöker hitta mig själv, mitt drömyrke och leva livet. Bor tillsammans med min fotbollsgalna, te-älskande pojkvän och tar dagen som den kommer.
bloglovinTIPSY: rund om fötterna.

GUTTED: Irriterad, störd. I'm so gutted.

AUDACIOUS: Djärv, Dristig, Fräck.