2011-06-14 | 02:19:20

“Be happy. It's one way of being wise.”

Saker som gör mig glad:

- Hittade en Maltersers-glass (som jag inte provsmakat än, men som skall provsmakas snarast!)
- Charlie är underbart stöttande när jag mår dåligt
- Vi hade en rolig date night på lördag med god mat (indiskt, vad annars?) och en trip till pubben och en tur på quiz machinen
- Florrie har gett ut en ny EP! 
- Jobbet har flyttat! Lite längre arbetsväg, men förhoppningsvis mindre trångt och lite mer moderna utrymmen
- Har talat med mer folk på jobbet, och de är alla jättetrevliga
(- Anette från jobbet skall söka nytt jobb så förhoppningsvis får jag hennes post som coder och får göra lite monitoring också...)


2011-06-05 | 19:09:53

“The love of a family is life's greatest blessing”

Jag sitter i mitt barndomskök. Systrarna sitter på soffan och ser på LotR och hundarna springer runt. Det känns konstigt men samtidigt så rätt, så bekvämt. Efter att inte ha sett någon hemifrån på 9 månader (förutom mamma och mormor) så känns det konstigt lätt att bara komma tillbaka. Visst har syskonen förändrats. Speciellt Matilda som insjuknat i narkolepsi (but more about that another day). 

Igår tog mamman min studenten! Jag är grymt stolt över min lilla mor. Min kära mamma kämpade hårt och klarade av det. Vi festade hårt, och idag känner man nog av det.... Man har ju mått bättre, minst sagt. Bilder från igår:

2011-06-02 | 14:34:38

"I’m lucky I know, But I wanna go home"

Tja, i alla fall vill jag åka hem för en stund. Ska sätta mig på tåget till London om en 30min (borde kanske packa också...), sedan byter jag till Gatwick Express och förhoppningsvis är jag vid Gatwick typ 16:30 senast. Flyget lyfter 18:30 så 2 timmar tycker jag borde vara okej. 

Anyway, har inte gjort så mycket. Har jobbat, träffat Frida, shoppat, umgåtts med Charlie. Same old. Fast den italienska killen på jobbet bad mig ut på drinks på fredag. "Tyvärr" är jag ju inte i UK då. Fast iofs var det med en del andra typer från jobbet också och det hade varit roligt tycker jag. Även om Charlie kanske inte riktit gillat idén. 

Nu skall jag packa hur som helst. På fredag skall jag träffa Ida och Tilda, på lördag massa släktingar eftersom mamma har studentfest och på söndag tar jag dagen som den kommer. Skall bli underbart att träffa alla nära och kära!


Älskar min nya top annars. Och så vått hår ftw!


20, förvirrad, förälskad.

Jag är en tjej som bor lite utanför London och försöker hitta mig själv, mitt drömyrke och leva livet. Bor tillsammans med min fotbollsgalna, te-älskande pojkvän och tar dagen som den kommer.
bloglovinTIPSY: rund om fötterna.

GUTTED: Irriterad, störd. I'm so gutted.

AUDACIOUS: Djärv, Dristig, Fräck.