2010-09-06 | 20:36:37

“Titles are but nicknames, and every nickname is a title.”

Jag har en hel del smeknamn. Det är alldeles fine by me, liksom vissa av dem är ju mindre logiska som t.ex. Pocks eller Volvo. Nu har jag fått ett till. Faktiskt två. Lachlan kallar mig "Cilla", vilket låter alldeles som "Killer". Rätt roligt, don't you agree? Allan (pappan) kallar mig hamster eftersom jag enligt honom äter lite. Inte så konstigt att jag enligt dem äter lite, eftersom de lägger upp ens mat på ens tallrik. Lika stora portioner åt mig som åt Helen och Allan. Och portionerna är ENORMA. Såå stora. Hur som helst orkar jag aldrig äta en hel portion, därmed smeknamnet Hamster. Inte för att jag riktigt fattar varför, då hamstrar i min åsikt äter mycket. Nåja.

Annars hade jag och Helen första school run med pojkarna. Imorgon har jag school run ensam, för första gången. Tycker det var ganska spännande att se att inga barn går själv till skolan, alla är åtföljda av föräldrar, och efter skolan kommer föräldrarna alltid efter. Till skillnad från mig, som har gått ensam till och från skolan sedan årskurs 1. 

Bild från skogstrippen jag tog här i veckan. :)
1 Kommentarer
vilma:

haha, en Killerhamster, vad sött <3

2010-09-09 | 20:40:34
URL: http://vilmafredrika.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:20, förvirrad, förälskad.

Jag är en tjej som bor lite utanför London och försöker hitta mig själv, mitt drömyrke och leva livet. Bor tillsammans med min fotbollsgalna, te-älskande pojkvän och tar dagen som den kommer.
bloglovinTIPSY: rund om fötterna.

GUTTED: Irriterad, störd. I'm so gutted.

AUDACIOUS: Djärv, Dristig, Fräck.